Novosti

Sajam vina WineOs održat će se 28. i 29.1.2022. Posjetiteljima će se predstaviti veliki broj vodećih proizvođača vina iz svih regija Hrvatske i susjednih zemalja. Na sajmu će se prezentirati i kušati vina, održavat će se seminari i edukativne radionice.
Pročitaj više
Panoramski kotač- Sky view je glavna svjetlosna atrakcija koja je stigla u Osijek. S visine od 35m građani i posjetitelji mogu cijeli siječanj promatrati grad i njegove atrakcije. RADNO VRIJEME: radnim danom od 12-22h subotom i nedjeljom 10-22h CIJENA ULAZNICE: 50kn djeca do 12 god. 40kn djeca do 3 god. besplatno
Pročitaj više
Na osječkom Sokolu započela je sezona klizanja na najvećem klizalištu u regiji. Klizalište sokol postalo je jedno od ključnih lokacija Adventiranja koje pruža uživanje na ledenoj plohi.
Pročitaj više
Adventski program Korziranje započeo je 1.12.2021. Ove godine posjetitelje očekuje bogat glazbeni program na kojima će nastupiti poznata imena osječke glazbene scene. Uz glazbeni program očekuju se i brojna iznenađenja te humanitarne tombole.
Pročitaj više
  Ovogodišnji advent u Osijeku odvijat će se na 15-ak lokacija u gradu. Posjetitelje očekuje dobra ugostiteljska ponuda, glazbeni sadržaji na mini pozornicama te mnoštvo drugih sadržaja.
Pročitaj više
Gostima našeg objekta tijekom listopada pripremili smo jedno iznenađenje koje će im boravak učiniti još boljim.
Pročitaj više